Lajme

 • How long does a pool filter last ?

  Sa kohë zgjat një filtër i pishinës?

  Fatkeqësisht, në një moment në jetëgjatësinë e filtrit të fishekut të pishinës, do të vijë një moment kur fisheku do të duhet të zëvendësohet. Është shumë më e rëndësishme të kërkosh për shenja konsumimi sesa të numërosh orët e përdorimit. Më poshtë janë disa nga dhuratat...
  Lexo më shumë
 • How to choose the best spa & pool filters

  Si të zgjidhni filtrat më të mirë të spa dhe pishinave

  Për të bërë filtrin më të mirë për banjën dhe pishinën tuaj, do t'ju duhet të mësoni pak rreth filtrave të fishekëve. Marka: Ka shumë marka të famshme, si Unicel, pleatco, Hayward dhe Cryspool. Çmimi i arsyeshëm dhe cilësia e shkëlqyer e Cryspool kanë ...
  Lexo më shumë
 • About our brand of “Cryspool”

  Rreth markës sonë të "Cryspool"

  Ne kemi aplikuar zyrtarisht për markën tonë "Cryspool" në prill 2021, dhe ajo është pranuar dhe ka kaluar. Kjo markë është për filtrin e spa dhe filtrin e pishinës, Ndërsa njerëzit modernë i kushtojnë gjithnjë e më shumë vëmendje shëndetit, noti nuk është vetëm një sporti, por edhe mund të na sjellë shërim...
  Lexo më shumë