Вести

 • How long does a pool filter last ?

  Колку долго трае филтерот за базен?

  За жал, во одреден момент од животот на филтерот за касети за базен, ќе дојде момент кога кертриџот ќе треба да се замени. Многу поважно е да се бараат знаци на абење отколку да се бројат часовите на употреба. Следниве се дел од подароците...
  Прочитај повеќе
 • How to choose the best spa & pool filters

  Како да ги изберете најдобрите филтри за базен и базен

  За да направите кој филтер е најдобар за вашиот спа и базен, ќе треба да научите малку за филтрите за касети. Бренд: Постојат многу познати брендови, како што се Unicel, pleatco, Hayward и Cryspool. Разумната цена и одличниот квалитет на Cryspool имаат ...
  Прочитај повеќе
 • About our brand of “Cryspool”

  За нашиот бренд „Cryspool“

  Официјално аплициравме за нашиот сопствен бренд „Cryspool“ во април 2021 година, и тој беше прифатен и донесен. Оваа трговска марка е за филтерот за базен и филтер за базен, Бидејќи современите луѓе посветуваат сè повеќе внимание на здравјето, пливањето не е само спортот, но и може да ни донесе здравје...
  Прочитај повеќе